Parenting Advice Column

Parenting Advice Column – Συχνά δεν ξέρετε την αξία αυτού που περνάτε μέχρι να είναι πολύ αργά. Εάν έχετε παιδιά στο σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας, θα έχετε πολλά μαθήματα ζωής να μοιραστείτε με άλλους γονείς. Όμως, εκτός από τις τραγωδίες, το μακρύ ταξίδι προς τη γονεϊκότητα μας δίνει επίσης πολύτιμα μαθήματα ζωής για να μοιραστούμε με αυτούς που βρίσκονται πίσω μας.

Ρωτάμε τους γονείς, χωρίς καμία άλλη δικαιολογία από το ότι σκοπεύω να σκεφτώ πού βρισκόμουν στο γονικό ταξίδι μου πριν από τρία χρόνια, “Αν συναντούσατε τον εαυτό σας πριν από τρία χρόνια – ποια γονική συμβουλή θα δίνατε;”

Parenting Advice Column

Parenting Advice Column

Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι το καλύτερο που μπορείτε με τα εργαλεία που έχετε. Αν έχουν ένα χαμόγελο στα χείλη και γεμάτο στομάχι, αυτό είναι μια νίκη από μόνο του.

Carolyn Hax: Child Loses Respect For Dad Who Won’t Care For Himself

Κοιτάζοντας πίσω, είναι εύκολο να θυμηθείς ποιος ήμουν ως γονιός. Η αξιολόγηση είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, όχι για απογοητεύσεις… αλλά για την εκμάθηση μαθημάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα και στο μέλλον. Πριν από τρία χρόνια, ήμουν διαφορετικός γονιός. Είχα μόλις ξεφύγει από την έλλειψη στέγης και πάλευα με την κατάθλιψη, τη διπολική διαταραχή, τον αλκοολισμό και τα οικονομικά. Κάνω ό,τι μπορώ για να προστατεύσω το παιδί μου από όλα τα ελαττώματα μου, αλλά ξέρουν ότι τα παιδιά είναι τα σφουγγάρια των έργων μας. Ξέρεις ότι κάτι συμβαίνει. Κάπως έτσι, σε όλα τα στρώματα βρωμιάς που κοιτάζω, βρίσκω πάντα μια σειρά από χαρά. Συνέχισα με τις επισκέψεις, φρόντισα να συνεχιστεί η εκπαίδευσή του και του έδωσα την πλήρη προσοχή μου.

Αν μπορούσα να επιστρέψω και να μιλήσω στην αρχική εκδοχή του εαυτού μου, θα μοιραζόμουν την τρέχουσα ενέργεια, τη σοφία μου και θα καλλιεργούσα τις πλούσιες δυνατότητες που έχει να προσφέρει ο κόσμος. Θα πω ότι?

«Το παρόν σου δεν θα είναι το μέλλον σου. Θα διαχειριστείτε τη διπολική διαταραχή και την κατάθλιψή σας. Θα εγκαταλείψετε το αλκοόλ και θα λάβετε τη δύναμη ενός ξένου που σας αγαπά. Όταν τα όνειρά σας πραγματοποιηθούν, θα εμπνεύσετε τους άλλους με την επιτυχία σας και θα γίνετε ένα υπέροχο πρότυπο για τα παιδιά σας.

Η γονική συμβουλή που θα έδινα στον εαυτό μου είναι ότι η φροντίδα του εαυτού είναι σημαντική. Αν θέλουμε να είμαστε ευτυχισμένοι γονείς, πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι με τον εαυτό μας. Ό,τι δεν μπορεί να γίνει σήμερα, θα γίνει αύριο, χαλάρωσε! Για να γιορτάσετε τα μικρά πράγματα, μην ιδρώνετε τα μικρά πράγματα. Έχουμε μόνο μια ζωή και τα παιδιά μας είναι πολύ μικρά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Why The Men’s Advice Column Can’t Seem To Survive

Λειτουργεί για την επούλωση εσωτερικών πληγών και τραυματισμών. Τα παιδιά μας είναι οι μεγαλύτεροι δάσκαλοί μας και μας δείχνουν τι χρειαζόμαστε για να θεραπεύσουμε μέσα μας.

Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να δώσω (και πρέπει να θυμούνται) είναι: μην εμπιστεύεστε τα παιδιά σας όταν τα πάνε καλά, μην κατηγορείτε τον εαυτό σας όταν δεν το κάνουν. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές που κάνουν τα παιδιά μας. Είμαστε εδώ για να τους καθοδηγήσουμε, αλλά κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και θα ακολουθήσει τον δρόμο που του ταιριάζει.

Θα υπάρξουν καλές χαρούμενες μέρες και δύσκολες μέρες…και λίγες ακόμα στιγμές. Αγκαλιάστε χαρούμενους ανθρώπους, ξεπεράστε τις δυσκολίες, εξασκηθείτε στην ευγνωμοσύνη και μείνετε αισιόδοξοι.

Parenting Advice Column

Όλες οι συμβουλές είναι πολύτιμες και μπορούν να αναπαραχθούν με κάθε γονέα που το διαβάζει. Αφήστε λοιπόν αυτό να σας υπενθυμίσει να μοιράζεστε τα μαργαριτάρια της σοφίας σας με άλλους, τουλάχιστον αφήστε τους άλλους γονείς να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνοι με την αυτοπεποίθηση, το άγχος ή τις προκλήσεις.

Is It Ok To Reward Kids With Money Or Toys For Their Good Grades?

Όταν επικοινώνησα με άλλους γονείς, υποσχέθηκα να μοιραστώ τη δική μου συμβουλή στη μητέρα μου πριν από τρία χρόνια, όταν η κόρη μου ήταν μικρότερη του ενός έτους και ο γιος μου ήταν τριών ετών. Ξεπέρασα την κατάθλιψη. Η μητέρα μου πέθανε από καρκίνο δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης μου, ο ανεμοστρόβιλος του τοκετού και των ορμονών, σε συνδυασμό με θλίψη και απώλεια, με στοιχειώνει ακόμα. Όταν ξεκίνησα αυτό το συγκινητικό βιβλίο, δεν ήμουν σίγουρος τι λόγια σοφίας έπρεπε να μοιραστώ με τον εαυτό μου αυτή τη στιγμή, αλλά αφού διάβασα τις απόψεις όλων, έγινε κάπως έτσι:

Μιλήστε με άλλες μητέρες. γίνετε φίλοι Να θυμάστε να ζητάτε συμβουλές γιατί οι σκέψεις τους είναι καταπληκτικές και διορατικές. Και, το πιο σημαντικό, λάβετε βοήθεια. Θα το χρειαστείς για μέρες και χρόνια, αλλά σε διαβεβαιώνω ότι θα μείνεις πάντα. Και, όπως μου είπε πρόσφατα ένας φίλος, «Αν έχουν ένα χαμόγελο στα χείλη και γεμάτο στομάχι, είναι νίκη».

Έχοντας παλέψει με τη στειρότητα για πολλά χρόνια και τώρα έχοντας χάσει τη μητέρα μου, φαίνεται ότι πέρασα την καλύτερη γιορτή της μητέρας ποτέ. Λοιπόν, συμβουλή: Αν περάσετε υπέροχα τη Γιορτή της Μητέρας με τη μαμά σας ή αν αφιερώνετε χρόνο για να γιορτάσετε με το παιδί σας, θυμηθείτε να επισκεφτείτε και να παρηγορήσετε αυτούς που θα πατήσουν τη σκανδάλη για να το αφήσουν να φύγει. .

Γονείς στο Κολοράντο με χιλιάδες παιδιά που μεγαλώνουν σε ανάδοχη φροντίδα κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι. Η αγάπη δεν εξαφανίζεται λόγω της ανασφάλειας στο σπίτι λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας, προβλημάτων χρήσης ουσιών ή οποιασδήποτε άλλης σημαντικής πρόκλησης. Είναι πάντα μια δύσκολη μέρα. Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για τα παιδιά τους. Όσο κι αν υποφέρει ένα παιδί, είναι φυσικό να θέλει να αγαπά τους γονείς του και να θέλει να είναι μαζί. Η μέρα ήταν επίσης δύσκολη για αυτούς. Ευχαριστούμε τους ηλικιωμένους γονείς, τους παππούδες και τις γιαγιάδες, τις μητέρες και τις θείες και τους ανύπαντρους γονείς που μπορεί να αισθάνονται αόρατοι αυτήν την ημέρα της γιορτής. Ευχαριστώ για τη δύναμη στην οικογένειά σας. Τα παιδιά σας μπορεί να σας ευχαριστούν ή όχι, αλλά η Colorado Electric εκτιμά πραγματικά τη βοήθειά σας στη δημιουργία ενός Κολοράντο όπου όλα τα παιδιά και οι οικογένειες μπορούν να ευδοκιμήσουν.

Feminist Advice Column Archives

Περισσότερα από 61.000 μωρά γεννιούνται στο Κολοράντο κάθε χρόνο. 1 Οι πρώτες μέρες και μήνες ήταν γεμάτοι χαρά και άγχος για όλη την οικογένεια. Αν γιορτάζετε έναν μελλοντικό γονέα στη ζωή σας την Ημέρα της Μητέρας, εδώ είναι μια υπενθύμιση για να βεβαιωθείτε ότι είστε ενημερωμένοι για τον ύπνο στο σπίτι και όπου κι αν κοιμάται το μωρό σας.

Όταν μπαίνεις σε οποιοδήποτε κατάστημα για να αγοράσεις κάτι για ένα νεογέννητο καθ’ οδόν, μπορεί να νομίζεις ότι τα προϊόντα στο ράφι είναι ασφαλή, αλλά υπάρχουν κάποιοι από εμάς που αφιερώσαμε χρόνο για να μάθουμε για συμβουλές και οδηγίες για ασφαλή ύπνο που γνωρίζουν ότι αυτό δεν ισχύει. για τον γιο του ουρανού προϊόντα. Ευτυχώς, από τα μέσα του 2022, κάθε προϊόν που σχεδιάζεται ή πωλείται για βρεφικό ύπνο θα πρέπει να συμμορφώνεται με τα ομοσπονδιακά πρότυπα ασφαλείας.

Φυσικά, οι αναμνήσεις και οι διαδικασίες ασφαλείας δεν είναι τα μόνα πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν οι νέοι γονείς, επομένως θα λάβω συμβουλές από έναν γονέα που μοιράστηκα πρόσφατα με έναν φίλο σε αυτό το βιβλίο.

Parenting Advice Column

γιορτή της μητέρας. Αυτή η μέρα είναι πολύ σημαντική για εσάς και το παιδί σας. Θα ανακαλύψετε γιατί η μητέρα μας μας αγαπά τόσο πολύ. Καμία αγάπη δεν μπορεί να την ταιριάξει ή να την ξεπεράσει.

How Much Tv Is Too Much For Kids? Parenting Advice From Care And Feeding

Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να αγαπήσω κανέναν περισσότερο από τη γάτα μου. Δεν ήξερα ότι ήταν δυνατόν να αγαπάς κάποιον τόσο πολύ.

3) Θυμηθείτε πώς είναι η ζωή σας τώρα. Θα κοιτάξεις πίσω σύντομα και θα καταλάβεις πόσο εύκολο ήταν.

4) Απολαύστε τα μικρά πράγματα, όπως το να πάρετε ένα βιβλίο μόνοι σας ή να πάτε στο μπάνιο του εστιατορίου (που μπορεί να γίνει πολύπλοκο γρήγορα).

6). Διαβάστε όσα περισσότερα παλιά βιβλία μπορείτε, γιατί η επόμενη ευκαιρία σας δεν θα είναι μέχρι το κολέγιο.

Carolyn Hax: Kids Cut Off Mom Over Stepfather’s ‘harsh’ Parenting

Το να είσαι μητέρα είναι η πιο πολύτιμη ευλογία στη ζωή. Ανυπομονώ να έρθει στην ομάδα.

Η Katie, μια περήφανη μητέρα δύο παιδιών (τεσσάρων και έξι ετών), μοιράζεται τις εμπειρίες της ζωής της, ώστε τα παιδιά και οι οικογένειες να μεγαλώσουν και να μεγαλώσουν μαζί. Ως Διευθύντρια Επικοινωνιών στο Colorado Light, επικεντρώνεται στην ανάπτυξη στρατηγικών προγραμμάτων επικοινωνίας που σχετίζονται με την υγεία των παιδιών, την πρόληψη της κακοποίησης παιδιών και τη χρήση επικοινωνιών που βασίζονται σε στοιχεία που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτίωση της ανάπτυξης του παιδιού και τη βελτίωση των αποτελεσμάτων. Οι οικογενειακοί δεσμοί είναι ισχυροί στο Κολοράντο.

Ο Ryan (o/o/o) εντάχθηκε στην ομάδα του Illuminate τον Μάρτιο του 2020 και επί του παρόντος είναι ο Ανώτερος Υπεύθυνος Επικοινωνίας. Στο ρόλο του, ο Ryan ηγείται της ανάπτυξης και εκτέλεσης στρατηγικών προγραμμάτων επικοινωνίας ενώ παράλληλα προωθεί τα προγράμματα και τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες του οργανισμού. Ο Ryan έχει πάθος για την επικοινωνία που οδηγεί σε κοινωνική αλλαγή και γνωρίζει ότι το έργο του Illuminate – και ο τρόπος που επικοινωνεί – επηρεάζει τις ζωές μας και εκπαιδεύει τα καλύτερα παιδιά στην πολιτεία μας. Ο Ryan έχει μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τις Δημόσιες Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο του Ντένβερ και προέρχεται από το Light με εμπειρία σε συνεργασία με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, γραφιστική, βίντεο και φωτογραφία.

Parenting Advice Column

Εκτός δουλειάς, η Ράιαν του αρέσει να κάνει snowboard, να παρακολουθεί μπάσκετ NBA (πηγαίνετε στο OKC Thunder!) και να παίζει επιτραπέζια παιχνίδια στο σπίτι με τον σύζυγό της το βράδυ. Τα αγαπημένα της πράγματα για τη ζωή στο Κολοράντο είναι ο υπέροχος καιρός και το σνόουμπορντ στις δυτικές πλαγιές!

Introducing ‘ask Your Mom’: Our New Parenting Advice Column

Η Sarah (αυτός/ή) εντάχθηκε στην ομάδα του Illuminate τον Αύγουστο του 2022 ως Βοηθός Επικοινωνίας. ακολουθω

Parenting advice for teenagers, advice column, best parenting advice, online parenting advice, parenting advice, teenage drinking parenting advice, advice on parenting, good parenting advice, parenting teens advice, co parenting advice, advice on step parenting, christian parenting advice

Leave a Reply

Your email address will not be published.